Echte Gooische Meisjes nu ook in de PLAYBOY !

 

Echt Gooisch meisje Pauline naakt in de Playboy

Niets is minder waar: Pauline Wingelaar, één van de 'Echte Gooische Meisjes' is deze maand te bewonderen in het mannenblad Playboy. De mooie blonde Pauline staat als sexy tennisbabe afgebeeld op de cover van Playboy en is voor de pikante fotoshoot volledig uit de kleren gegaan.

Realityster Pauline is voor de Playboy fotoreportage afgereisd naar Spanje en het resultaat van de pikante reportage mag er zeker zijn. "Op een gegeven moment zet je de knop om en ga je ervoor. Ik werd betaald immers!," aldus Echt Gooisch Meisje Pauline. Bij de presentatie aan de pers zegt Pauline: "Ik denk niet gelijk aan vieze mannen, maar ik gun het ze."

De moeder van Pauline was in eerste instantie niet erg blij met de keuze van Pauline om te poseren in de Playboy. "Mijn moeder wil eerst thuis alles rustig bekijken en ze is heel bang voor de reacties. Het is natuurlijk wel haar dochter die naakt staat voor heel Nederland. Haar kleine meisje!"

Het gerucht ging eerst dat alle "Echte Gooische Meisjes" naakt in de Playboy zouden verschijnen. maar Pauline maakt dit ruimschoots goed. Pauline staat namelijk ook nog samen met de andere Gooische Meiden: Bo, Leslie, Pauline en Kimberley met supermooie sexy foto's in FHM.

 

Het Playboy abonnement, alles wat mannen boeit!

Elke maand de aantrekkelijkste en mooiste vrouwen en zeer spraakmakende interviews. Maar ook de nieuwste gadgets en de snelste auto’s. En natuurlijk in iedere editie een uitgebreide reportage met de Playmate van de maand. Dit internationale tijdschrift voor mannen onthult, informeert, prikkelt en daagt uit! U kunt iedere maand genieten van exclusieve artikelen en sprankelende fotoreportages. Neem nu een Playboy abonnement en geniet ook iedere week van het mannenblad dat je niet wilt missen!.

neem nu een test abonnement van 5 maanden voor 10,- Euro

Style Ideas

Because we all live in the time of total consuming of ncoun table goods and services, and this has become the main reason for the rapid growth of a so-called culture of consumption in our society. So, this circumstance forced all leading successful comp anies to explore.

Beauty Secrets

Mini Gloss Tonik van Bourjois Mini Gloss Tonik van Bourjois is verkrijgbaar in 6 tinten met weerschijnende effecten.

Fashion Center

Het AMFI Amsterdam Fashion Institute( link naar http://www.amfi.hva.nl/) leidt jonge mensen op die de ambitie hebben om hun vaardigheden te ontwikkelen

Makeup Trends

Make-up is bedoeld om sterke je gezichtspunten te helpen benadrukken en om mogelijke oneffenheden te helpen verdoezelen.

Sitemap

Sed ut perspiciatis unde

So, this circumstance forced all leading su ccessful companies to explore all needs and wishes of different groups of potential clients very deeply. And that is why we are offering you the result of great market and technolog ical research – our magnificent product.