make up trends voor de gooise meid!

Make-up is bedoeld om sterke je gezichtspunten te helpen benadrukken en om mogelijke oneffenheden te helpen verdoezelen. Anno 2007 hebben make-up producten naast een decoratieve functie, vaak ook verzorgende eigenschappen. Deze slaan zo slim twee vliegen in één kwaststreek!

Ontdek hieronder de nieuwe looks en musthaves van Bourjois, voor een sprankelende en onweerstaanbare look.

 

Glossy gadget voor aan je gsm of tas

De mini Gloss Tonik van Bourjois is een onmisbaar accessoire voor mobieltjes en tassen. Deze schattige mini-lipglosses blazen je lippen nieuw leven in met nieuwe kleuren en een formule die verrijkt is met guarana en met fonkelend parelmoer voor een verblindend, glossy resultaat.

Het resultaat? Gehydrateerde, super glanzende en niet-plakkende lippen en je bent verzekerd van de kracht van een subtiel gekleurde mond, de gehele dag door.

Mini Gloss Tonik van Bourjois Mini Gloss Tonik van Bourjois is verkrijgbaar in 6 tinten met weerschijnende effecten, te weten:

 • 41 : Caramel rosé - sprankelend
 • 42 : Rose acidulé pailleté - vibrerend
 • 43 : Litchi irisé - betoverend
 • 44 : cerise rosie - intens
 • 45 : pamplemousse rosé - energiek
 • 46 : menthe glacier - fascinerend

De Collectie mini Gloss Tonik van Mini Bourjois is verkrijgbaar via parfumerieën, warenhuizen en supermarkten.

Voor meer informatie: www.bourjois.nl

beauty geheimen voor de gooise meisjes!

Wil jij de aandacht van David Beckham op je gericht zien?
Maak dan gebruik van de volgende beauty geheimen!

 

 • Vaseline op je wimpers smeren zorgt voor vollere winpers (tip van Tyra Banks)
 • Foundation mengen met een voedende creme zorgt voor een natuurlijke uitstraling
 • Loop rechtop en straal uit dat je zelfvertrouwen hebt. Dat is stukken aantrekkelijker dan wanneer je heel krom loopt en naar beneden kijkt.
 • Zorg ervoor dat je make-up- uitrusting regelmatig gereinigd worden, dus kwasten, sponsjes ed. DIt kun je doen door ze in een bakje met afwasmiddel of shampoo schoon te maken. En laat ze daarna goed uitlekken/drogen voor gebruik. Maar !! let op laat de kwasten niet te lang weken, anders raken de haartjes los (weekt het lijm).
 • Na het nagels lakken, je nagels in een bak ijskoud water laten hangen, wordt je nagellak keihard van en blijft langer zitten
 • Als je je tanden poets, ga dan voorzichtig met je tandenborstel over je lippen.Zo krijg je zachtere lippen.
 • Breng voordat je je benen gaat scheren wat cr�mespoeling aan op je benen. Daarna pas scheren. Je benen voelen heerlijk zacht aan en het scheren gaat gemakkelijker. Zo hoef je ook geen dure scheergel te kopen.
 • Ingevette huid houdt parfumlucht langer vast dan droge. Breng daarom een dun laagje vaseline op de huid aan alvorens er parfum op te doen. Urenlang een aangename geur!
 • Pretty Woman' Julia Roberts baadt haar handen in olijfolie om ze jong en zacht te houden.
 • Begin de dag met een glas lauw warm water vermengd met citroen sap. De cintroensap brengt de spijs vertering op gang en spoelt de afval stoffen weg..
 • Last van gele nagels? Leg je nagels ongeveer 3 minuten in vers citroensap en ze zijn weer stralend wit!
 • Houd een oogpotlood 3 seconden naast de vlam van een aansteker en dan aanbrengen op je ogen, het blijft veel langer mooi zitten..het helpt echt
 • Verwarm je wimperkruller voor gebruik met een fohn..zo krult ie beter..
Fashion voor de echte gooische meiden!

Het AMFI Amsterdam Fashion Institute( link naar http://www.amfi.hva.nl/) leidt jonge mensen op die de ambitie hebben om hun creatieve, technische, communicatieve en commerci�le vaardigheden te ontwikkelen en op die grondslag met succes door te groeien naar een toonaangevende positie binnen de nationale en internationale mode-industrie.

Het instituut behoort tot de Hogeschool van Amsterdam. Er studeren circa 1300 studenten die worden opgeleid door 80 docenten. Het merendeel van de docenten combineert het onderwijswerk met een baan in de mode-industrie of als vrijgevestigd kunstenaar. Regelmatig worden ervaren mensen uit het bedrijfsleven uitgenodigd om gastcolleges en workshops te geven. Rijke geschiedenis Op 1 augustus 1992 is het AMFI tot stand gekomen door een fusie tussen de Hogere Technische School voor de confectie 'Mr. Koetsier' en de Modeacademie 'Montaigne', twee specifiek op de modewereld gerichte opleidingsinstellingen die in het begin van de jaren vijftig zijn ontstaan. Het AMFI heeft daarmee meer dan een halve eeuw ervaring in huis. Sinds 1994, toen het gerestaureerde en gerenoveerde hoofdkantoor van de voormalige Amstel-brouwerij in Amsterdam werd betrokken, zijn de twee opleidingen ook ruimtelijk met elkaar verbonden. Vanaf die tijd is gestaag gebouwd aan de opleidingen van het AMFI, met als resultaat een drietal gespecialiseerde opleidingen: Fashion & Branding, Fashion & Design en Fashion & Management. Het AMFI biedt van elke opleiding ook een Engelstalige variant aan: AMFI International Courses.

Ontdek hieronder de nieuwe looks en musthaves van Bourjois, voor een sprankelende en onweerstaanbare look.

 

Style Ideas

Because we all live in the time of total consuming of ncoun table goods and services, and this has become the main reason for the rapid growth of a so-called culture of consumption in our society. So, this circumstance forced all leading successful comp anies to explore.

Beauty Secrets

Mini Gloss Tonik van Bourjois Mini Gloss Tonik van Bourjois is verkrijgbaar in 6 tinten met weerschijnende effecten.

Fashion Center

Het AMFI Amsterdam Fashion Institute( link naar http://www.amfi.hva.nl/) leidt jonge mensen op die de ambitie hebben om hun vaardigheden te ontwikkelen

Makeup Trends

Make-up is bedoeld om sterke je gezichtspunten te helpen benadrukken en om mogelijke oneffenheden te helpen verdoezelen.

Sitemap

Sed ut perspiciatis unde

So, this circumstance forced all leading su ccessful companies to explore all needs and wishes of different groups of potential clients very deeply. And that is why we are offering you the result of great market and technolog ical research – our magnificent product.